Fastighetsstädning pensionär

Arbeta med fastighetsstädning pensionär

På jakt efter fastighetsstädning pensionär? Det finns stora fördelar med att anlita en pensionär, som till exempel att din städhjälp kan sitt yrke mycket väl efter att ha samlat erfarenheter under ett helt arbetsliv. När du anlitar fastighetsstädning pensionär får du en arbetskraft som har möjligheten att arbeta på egna villkor vad gäller arbetstid och typ av uppdrag. Vi är säkra på att när arbetet blir ett nöje snarare än ett måste, så märks det i kvaliteten på städningen!
Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster som handyman, snickare, elektriker och målare, och företagstjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete. Vi anlitar pensionärer för att vi ser den stora kraften hos den här gruppen människor.

Det finns möjligheter att få en fastighetsstädning pensionär på stora eller små uppdrag, och vi kan lova att våra anställda har all den kompetens och erfarenhet som du kan begära. Våra tjänster är trygga och säkra då våra anställda verkligen kan sitt yrke. Det här betyder mycket för oss, för det är viktigt att våra kunder blir nöjda!
Här på Pensionärskraft vill vi gärna att du hör av dig om du vill syssla med fastighetsstädning som pensionär! Det vi har att erbjuda är möjligheten att arbeta precis så som det passar dig bäst, då du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta och när. Det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer.
Känns arbete som städare av fastigheter lockande nu efter att du gått i pension? Om det är så, och om en lön vid sidan av pensionen skulle passa bra, kan vi på Pensionärskraft hjälpa dig få en meningsfull sysselsättning inom fastighetsstädning pensionär. Du kan arbeta helt under de förutsättningar du själv väljer.
Så, om du söker efter en fastighetsstädning pensionär, eller är en pensionär som är på jakt efter en rolig sysselsättning, hoppas vi få höra av dig snart!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!