Hantverkare Karlskrona

Hantverkare Karlskrona för den kräsne

Är det någon du ska höra av dig till när du söker en hantverkare Karlskrona så är det pensionärskraft du hör av dig till. Vill du ha en hantverkare Karlskrona som kommer i tid, håller sitt ord, jobbar efter konstens alla regler och som inte nöjer sig med annat än det absolut bästa resultatet, tror vi att det är oss du vill anlita. Vilka är det som anlitar hantverkare Karlskrona? Det är alltifrån privatpersoner till föreningar och olika företag, stora som små. Vi tar oss an små som större typer av jobb. Visst kan du nyttja rut- och rot. Försäkra dig gärna först om att du har betalat tillräckligt med skatt under inkomståret så du som kund får nyttja avdraget. Hör gärna med skatteverket innan så du är säker. Läs vidare om vilka andra typ av tjänster vi tillhandhåller.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

Hantverkare Karlskrona

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

  När du anlitar oss på pensionärskraft för hantverkare Karlskrona får du så mycket mer än bara jobbet utfört. Kunder som anlitat oss säger ofta att vår personal är väldigt trevliga, har ett mjukt bemötande och inger ett stort förtroende. Vi tackar ödmjukast för de orden! Samtidigt tror vi oss ha en bred erfarenhet, inte bara av hantverkare Karlskrona och övriga arbeten vi utför. Livserfarenheten gör att vi också kan ta människor på rätt sätt. Då blir resultatet som bäst och du som kund kanske vill anlita oss igen, varför inte för andra uppdrag än hantverkare Karlskrona.

  Exempel på övriga tjänster vi utför är bl.a.:

  • Städhjälp
  • Snickerier
  • Trädgårdshjälp
  • Målare
  • Ledsagare
  • Byggföretag
  • Handyman

  Söker du någon annan form av tjänst så tipsar vi dig om att ändå höra av dig, då detta endast var ett axplock vad vi utför för arbetsuppgifter. Vi tar oss gärna an andra typer av jobb, bara vi har rätt kvinna eller man för uppgiften. Varmt välkommen, vi gör jobbet med glädje!

  Anlita oss!
  close slider