Målare Växjö

Målare Växjö gör dig garanterat nöjd

Om du letar efter en målare Växjö, så är Pensionärskraft bemanningsföretaget för dig! Vi tycker att det är en utmärkt idé att ta vara på den kompetens och långa erfarenhet som pensionerade målare Växjö bär på, och vi anser att detta är en garanti för att få ett arbete mycket väl utfört.
Pensionärskraft utför ROT-tjänster i form av elektriker, snickare, handyman och målare. Letar du efter RUT-tjänster så utför vi också städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten. Behöver du extra hjälp på ditt företag så hyr vi även ut tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete.
Eftersom många som går i pension efter en tid, eller kanske redan första dagen, känner att de saknar sitt arbete, vill vi på Pensionärskraft kunna erbjuda en möjlighet att kunna utföra tillfredsställande arbete, men på arbetstagarens egna villkor.

Det innebär att pensionären själv kan styra i vilken utsträckning han eller hon arbetar. Som pensionär kan du välja om du vill arbeta mycket eller lite, och känna att du bidrar till samhället samtidigt som du kan höja din egen levnadsstandard.
Målare Växjö kan hyras in för både små och större arbeten, och som kund hos oss kan du vara säker på att du får arbetet utfört av en erfaren person. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda, och därför är våra tjänster trygga och säkra.
Så om du vill vara säker på att du får en kompetent och erfaren målare Växjö, hyr in en från Pensionärskraft, för pålitligt och tryggt utfört arbete.
Om du istället är en pensionerad målare Växjö som tycker att dagarna sträcker ut sig i oändlighet och inte vet hur du ska få tiden att gå, och därmed längtar tillbaka till en givande sysselsättning i precis den grad du själv önskar, tveka inte att höra av dig till oss! Läs mer på pensionärskraft.se om hur du kommer i kontakt med oss!