Pensionär hantverkare

Pensionär hantverkare för alla typer av uppdrag

Välkommen till Pensionärskraft, bemanningsföretaget för dig som söker pensionär hantverkare! Om det är kvaliteten på ett arbete som intresserar dig mest, så är det en bra idé att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som pensionär hantverkare bär med sig efter många år i sitt yrke. Pensionärskraft utför ROT-tjänster av elektriker, snickare, handyman och målare. Letar du efter RUT-tjänster så utför vi också städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten. Några andra områden vi hyr ut tjänster inom är vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete.

Eftersom många som går i pension efter en tid finner att de saknar sitt arbete, men kanske gärna själva vill kunna styra hur mycket de vill arbeta, finns Pensionärskraft där för dem och ger möjligheter för pensionär hantverkare att arbeta på sina egna villkor samtidigt de känner att de sysslar med något som är meningsfullt.

Som anställd hos oss kan du arbeta mycket eller lite, känna tillfredsställelsen som arbete ger och höja din egen levnadsstandard.

Från oss på Pensionärskraft kan du anlita en pensionär hantverkare för både små och stora uppdrag, och vi kan lova att du som kund kan vara säker på att få arbetet utfört av en erfaren och kunnig person. Att hyra in arbetskraft som från Pensionärskraft är att vara säker på att få en kompetent och trygg yrkesperson, då det är en av våra högsta prioriteter.

Om du som pensionär inte vet vad du ska göra med tiden på dagarna och funderar på att bli en pensionär hantverkare, kan vi på Pensionärskraft ge dig en givande sysselsättning i precis den grad du själv önskar. Så hör gärna av dig till oss redan idag! På pensionärskraft.se kan du läsa mer och få veta hur du kommer i kontakt med oss.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!