Pensionär trädgårdsmästare Malmö

Arbeta som pensionär trädgårdsmästare Malmö

Titta hit om du letar efter en pensionär trädgårdsmästare Malmö! Här på Pensionärskraft kan vi stå till tjänst med ROT- och RUT- tjänster, så om du behöver en pensionär trädgårdsmästare Malmö har du hittat rätt. Vi kan erbjuda trädgårdsmästare för såväl små som stora uppdrag, och med många års arbetsliv bakom sig kan vi lugnt säga att våra anställda har den kompetens och den erfarenhet som krävs.
En av de största fördelarna med att anställa en pensionär trädgårdsmästare Malmö är att du inte bara får arbetet utfört av en person som är mycket kunnig, utan att du också får en trädgårdsmästare som kan känna sig trygg med att få arbeta på egna villkor, både när det gäller arbetstid och typ av uppdrag.

Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster som handyman, snickare, elektriker och målare, och också tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete. Våra tjänster är trygga och säkra då våra anställda verkligen kan sitt yrke. Det här betyder mycket för oss, för det är viktigt att våra kunder blir nöjda!
Många pensionärer känner att de gärna skulle vilja arbeta igen när arbete inte längre är ett måste. Om du har varit pensionerad ett tag och börjar tänka på ditt yrke med en önskan att börja som pensionär trädgårdsmästare Malmö, eller om du redan innan pensionen ansåg att ditt arbete var vad som gav mening i livet, så kan Pensionärskraft hjälpa dig tillbaka till en meningsfull sysselsättning. Dessutom kanske lite extra pengar i vardagen inte sitter fel? På Pensionärskraft tar vi gärna emot nya trädgårdsmästare som vill fylla dagarna med något intressant att göra, så tveka inte att höra av dig! Här har du möjligheten att arbeta som pensionär trädgårdsmästare Malmö under de förutsättningar som passar dig bäst, där du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta och när. Det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!