Snickare Vaxholm

Arbeta som Snickare Vaxholm

Har du någon gång tänkt på att det kan finnas stora fördelar med att anlita en Snickare Vaxholm? Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster som handyman, snickare, elektriker och målare, och också tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete och vi anlitar pensionärer för att vi ser den stora kraften hos den här gruppen människor.

När du anställer en Snickare Vaxholm får du inte bara arbetet utfört av en person som är mycket kunnig och har lång erfarenhet, utan du får också en hantverkare som kan känna friheten i att få arbeta på egna villkor, både när det gäller arbetstid och typ av uppdrag.

Här på Pensionärskraft kan vi erbjuda dig en Snickare Vaxholm för såväl små som stora uppdrag, och med många års arbetsliv bakom sig kan vi lugnt säga att våra anställda har den kompetens och den erfarenhet som kan begäras. Våra tjänster är trygga och säkra då våra anställda verkligen kan sitt yrke. Det här betyder mycket för oss, för det är viktigt att våra kunder blir nöjda! Är du en av många pensionärer som känner att det vore roligt att arbeta igen? Nu när arbetet inte längre är ett tvång kan det kännas lockande på ett helt nytt sätt. Eller har du kanske saknat ditt yrkesliv från stunden du slutade, eller kanske redan undrat innan du gick i pension hur du skulle få tiden att gå på ett vettigt sätt? På Pensionärskraft kan vi hjälpa dig få en meningsfull sysselsättning som Snickare Vaxholm, och du kan arbeta helt under de förutsättningar du själv väljer. Dessutom kanske lite extra pengar i vardagen inte sitter fel? På Pensionärskraft tar vi gärna emot nya hantverkare som vill fylla dagarna med något intressant att göra, så tveka inte att höra av dig! Här har du möjligheten att arbeta som Snickare Vaxholm precis så som det passar dig bäst, då du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta och när. Det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer. Så vare sig du söker efter en Snickare Vaxholm, eller är en själv och är på jakt efter en rolig sysselsättning, så hoppas vi få höra av dig snart!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!