Städhjälp Stenungsund

Mer än bara städhjälp Stenungsund

Känner du att du inte har tid för städning i hemmet, på arbetet, i föreningen eller i andra sammanhang med vad allt det innebär? Vi förstår dig, idag är vardagen mer stressig än någonsin. Samtidigt tror vi att vi kan hjälpa dig med städhjälp Stenungsund. Eftersom tid idag är en bristvara söker alltfler städhjälp Stenungsund, vilket vi har tagit till fasta på och gjort till vårat uppdrag. Den som behöver hjälp kan vara alltifrån unga som äldre, företag så som privatpersoner. Vill man endast ha städhjälp Stenungsund vid ett tillfälle går det lika utmärkt som att man anlitar oss mer regelbundet. Oavsett storlek tar vi på pensionärkraft oss an alla uppdrag med stor passion och glädje. Vårt motto har blivit lika mycket ett mantra för oss, nämligen att; först när kunden är utomordentligt nöjd så lutar vi oss tillbaka och tar sikte mot nästa uppdrag. Ibland får vi frågan om vi utför rut- och rottjänster. Absolut! Se bara till att du har betalat tillräckligt i skatt under inkomståret så kan du nyttja den förmånen.

Städhjälp Stenungsund

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

  När du anlitar oss på pensionärskraft för städhjälp Stenungsund får du så mycket mer än bara jobbet utfört. Kunder som anlitat oss säger ofta att vår personal är väldigt trevliga, har ett mjukt bemötande och inger ett stort förtroende. Vi tackar ödmjukast för de orden! Samtidigt tror vi oss ha en bred erfarenhet, inte bara av städhjälp Stenungsund och övriga arbeten vi utför. Livserfarenheten gör att vi också kan ta människor. Då blir resultatet som bäst och du som kund kanske vill anlita oss igen, varför inte för andra uppdrag än städhjälp Stenungsund.

  Exempel på övriga tjänster vi gärna tar oss an är bl.a.:

  • Snickerier
  • Trädgårdshjälp
  • Målare
  • Hantverkare
  • Ledsagare
  • Byggföretag
  • Handyman

  Söker du någon annan form av tjänst så tipsar vi dig om att ändå höra av dig, då detta endast var ett axplock vad vi utför för arbetsuppgifter. Vi tar oss gärna an andra typer av jobb, bara vi har rätt kvinna eller man för uppgiften. Varmt välkommen, vi gör jobbet med glädje!