Trädgårdshjälp Lidköping

Trädgårdshjälp Lidköping, ett av många uppdrag

Har du en stor fin trädgård där hemma och känner att du behöver trädgårdshjälp Lidköping? Ja, det är inte så att du måste vara privatperson utan är ni ett företag, organisation eller förening så går det såklart lika utmärkt. Vi på pensionärkraft tror att oavsett vem du är som kund vill du ha ett väl utfört arbete när det gäller trädgårdshjälp Lidköping. Allt från gräsklippning, beskärning av träd och arbete i rabatter och buskar är exempel på vad man kan tänkas vilja ha hjälp med när det kommer till trädgårdshjälp Lidköping. Har du andra önskemål i din trädgård så utmana oss gärna. Vill du ha hjälp med inspiration hur man kan förvandla en trädgård eller bara en hjälpande hand till saker du känner att du vill lämna bort av någon anledning så hoppas vi du hör av dig så kommer en av våra duktiga och erfarna medarbetare och gör jobbet med ett leende på läpparna. Ditt uppdrag är vår uppgift!

Trädgårdshjälp Lidköping

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

  När du anlitar oss på pensionärskraft för trädgårdshjälp Lidköping får du så mycket mer än bara jobbet utfört. Kunder som anlitat oss säger ofta att vår personal är väldigt trevliga, har ett mjukt bemötande och inger ett stort förtroende. Vi tackar ödmjukast för de orden! Samtidigt tror vi oss ha en bred erfarenhet, inte bara av trädgårdshjälp Lidköping och övriga arbeten vi utför. Livserfarenheten gör att vi också kan ta människor. Då blir resultatet som bäst och du som kund kanske vill anlita oss igen, varför inte för andra uppdrag än trädgårdshjälp Lidköping.

  Exempel på övriga tjänster vi utför är bla:

  • Städhjälp
  • Snickerier
  • Målare
  • Hantverkare
  • Ledsagare
  • Byggföretag
  • Handyman

  Söker du någon annan form av tjänst så tipsar vi dig om att ändå höra av dig, då detta endast var ett axplock vad vi utför för arbetsuppgifter. Vi tar oss gärna an andra typer av jobb, bara vi har rätt kvinna eller man för uppgiften. Varmt välkommen, vi gör jobbet med glädje!