Elektriker Malmö

Elektriker Malmö gör dig garanterat nöjd

Pensionärskraft är ett bemanningsföretag för dig som behöver elektriker Malmö. Om du vill ha ett arbete väl utfört är det en utmärkt idé att ta tillvara den kompetens och långa erfarenhet som pensionerade elektriker Malmö besitter. Pensionärskraft utför ROT-tjänster av elektriker, men också snickare, handyman och målare. Letar du efter RUT-tjänster så utför vi också städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten. Några andra områden vi hyr ut tjänster inom är vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete.

Många som går i pension finner efter en tid, eller kanske meddetsamma, att de saknar sitt arbete, men kanske gärna själva vill kunna styra hur mycket de vill arbeta. Det är här som Pensionärskraft kommer in, som en möjlighet att utföra tillfredsställande arbete på sina egna villkor. Arbeta mycket eller lite, du kan själv välja, och känn att du bidrar till samhället samtidigt som du kan höja din egen levnadsstandard.

Elektriker Malmö kan hyras in för både små och större arbeten, och som kund hos oss kan du vara säker på att du får arbetet utfört av en erfaren person. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda, och därför är våra tjänster trygga och säkra. Så om du behöver hyra in elektriker Malmö, ta det säkra före det osäkra och hyr in en kompetent och erfaren elektriker från Pensionärskraft, för pålitligt och tryggt utfört arbete. Och om du är en pensionerad elektriker Malmö som inte vet vad du ska göra med dina dagar, utan längtar tillbaka till en givande sysselsättning i precis den grad du själv önskar, tveka inte att höra av dig till oss! På Pensionärskraft vill vi också expandera, så om du exempelvis är intresserad av att driva din egen region är du också välkommen att kontakta oss. Läs mer på pensionärskraft.se om hur du kommer i kontakt med oss!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider