Anlita målare med lång erfarenhet

Målare

Vi har målare som utför måleriarbeten till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Fast eller rörligt pris, med eller utan ROT avdraget, stora eller små uppdrag. Vi lämnar kostnadsfri offert när det är dags för ny färg eller tapetsering.

Kontakta OSS

  FÖRDELAR MED målare från
  Pensionärskraft

  Vi har samlat flera års erfarenhet på ett och samma ställe för målare här hos oss. Målare med yrkeskunnande och stolthet som även efter pension vill gå till arbetet. Har man roligt på arbetet syns det på resultaten brukar vi säga.

  • Erfarenhet

  • Kompetens

  • Flexibilitet

  Vår arbetskraft brinner för sitt yrke och yrkesutövande vilket vi hoppas du som kund kommer märka om ni anlitar oss.

  Behöver du en målare

  Vi erbjuder målare med lång erfarenhet och kan bland annat hjälpa till vid målning av väggar, tak, fasader, tapetsering och mycket mer.

  Du förstår säkert av namnet att våra målare är pensionärer. De har ofta en hel karriär bakom sig som målare och med många års erfarenhet. De flesta fortsätter sin karriär efter pensionen därför man helt enkelt brinner för sitt yrke.

  Utöver yrkeskunnandet är våra målare socialt motiverade. Att hålla tider, behandla kundens hem med respekt och se till att det är rent och snyggt under arbetets gång är givet.

  måla fasad

  Fasadmålningar

  Fasader kan vara av olika typer, storlek och material. Våra duktiga målare sätter ny färg på mindre och större projekt, helt enkelt på det du behöver hjälp med. Anlita målare med lång erfarenhet för bästa resultat. Fasadmålningar kräver allt som oftast en del utrustning som ställningar, skylifts eller annan form av säkerhetsutrustning, det är kontakter och utrustning våra målare har. Utrustning är bland annat det de hjälper dig med under projektets gång så även bortforsling och kassering av material.

  tapetsera

  Tapetsering

  Underarbetet är alltid viktigt oavsett om de gäller målning eller i förberedelse för att sätta tapeter. Däremot vid tapetsering är det extra viktigt eftersom det är svårt att kompensera för skavanker i efterhand. Både underarbete och mönsterpassning med anpassat lim för väggens material under tapeten är bara delar av vad som måste vara rätt. På egen hand kommer det visa sig vilken konst det är att tapetsera, kontakta en målare med gedigen kunskap istället. Arbetet kommer utföras med ett resultat du kan njuta av och se hur det ser ut när riktig arbetsglädje och yrkesstolthet finns med i receptet.

  målare renovering

  Renoveringar

  Är det dags för renovering? En renovering behöver inte alltid betyda att allt gammalt ska ut och nytt ska in. Renoveringar av ytskikt för att bevara en historia och en inomhusmiljö med karaktär kan också vara tanken. Bevara patina men ändå få det renoverat. Oavsett vilken form av renovering som projektet innebär finns all kunskap hos våra målare. Kontakta oss så är vi med dig från start, vi tar bort färg eller tapeter för att säkerställa att det nya resultatet blir precis så bra som du ser framför dig innan allt startar.

  målare nyproduktion

  Nyproduktion

  Efter att den sista täckplasten är bortplockad och ytan städad är det en underbar känsla att äntligen få kliva in och börja inreda bostaden, kontoret eller lokalen man så länge väntat på att få tillträde till. Målning och tapetsering är en del av inredningen och ger rummen sin prägel. Måleri är inte läge att chansa på, många erbjuder tjänster med bra resultat. Det Pensionärskraft även bidrar med är bra resultat ända ner på detaljnivå. Det kan vi göra tack vare att våra målare har lång erfarenhet av alla olika typer av projekt!

  övrigt måleri

  Övriga former av måleri

  Måleri finns i otroligt många former, från golv till tak, snickerier, lekstugor eller det du behöver sätta färg på. Målare på Pensionärskraft ser som du möjligheter i varje projekt - utmaningar är till för att skapa mer erfarenhet. Tillsammans med dig och andra kunder byggs kunskap som våra tjänster grundar sig på.

  Materialval

  Med hjälp av våra målare får du den hjälp du behöver för att välja rätt material till just ditt projekt. Som kunder till våra målare är dina önskemål i fokus.

  Våra målare kan hjälpa er med allt från kulörval till vilken typ av färg som passar bäst för just ert projekt. Du får erfaren hjälp och vägledning för bästa resultat.

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Från idé till verklighet

  Din idé gör våra målare verklighet av, kunskaper som att beräkna materialets mängd och vilka fabrikat som är kompatibla med varandra är bland annat vad dom är skickliga på. Bets, kulörer och toner som passar din miljö och dina önskemål tar vi fram tillsammans med dig. Inköp och bortforsling av restprodukter finns med i tjänsterna som erbjuds förutom måleri och tapetsering.

  Sitter du fast i din idé? Kontakta oss för konsultation, vi kommer och tittar på ert projekt och lyssnar på era önskemål för att kunna rådge er om bästa tillvägagångssätt. Vi finns med er genom hela projektet.

  Våra målare kommer göra ditt målningsprojekt från underarbete till färdigställande.

  Våra målare utför uppdrag med

  • ROT avdrag

  • Nöjd kund garanti

  • Gedigen erfarenhet

  • Yrkeskunnande och stolthet

  • Fasta priser

  • Rörliga timpriser

  Målare - Vi utför uppdrag åt

  För all form av måleri står målarna redo att ta sig an uppdrag av:

  • Företag

  • Privatpersoner

  • BRF.er

  • Målerifirma, driver du en målerifirma och har vunnit en stor upphandling som just nu kräver mer arbetskraft än du har under en begränsad tid? Anlita målare från oss just när ditt företag behöver extra styrka. Ett samarbete på bästa sätt.

  Många frågor har målare svar på

  Rådgör med en målare som besitter år av kunskap både vad det gäller metoder, material, underlag och möjligheter innan du startar på egen hand.

  Gamla kittade fönster som spruckit eller golv som är lackade, innertak av papp är några frågor som vi får in. Oavsett vad din fråga gäller kommer våra målare kunna hjälpa dig rätt för bästa resultat.

  Måleri med nöjd kund garanti

  Varje uppdrag inom måleri vi på Pensionärskraft tar oss an är med inställningen att alltid leverera ett utfört arbete på bästa sätt för nöjda kunder. Under arbetets gång för vi en löpande dialog med dig som kund för att säkerställa att ni kommer att bli nöjda med vårt arbete.

  Vanliga frågor målare

  Allt från att renovera kontor, lägenheter, butiker eller föreningslokaler, till mindre och större projekt där en målare efterfrågas. Vi kan även hjälpa till med bemanning av målare i företag om man får ett tillfälligt eller längre behov.

  Vi finns på många orter runt om i Sverige. Se nedan för en del av de orter våra målare finns. Kontakta oss om ni inte hittar er ort nedan. 

  Ja, våra målare lämnar kostnadsfria offerter och självklart nöjd kund garanti.

  Ja, ROT avdrag gäller när ni anlitar en målare från oss på Pensionärskraft.

  I en köksrenovering finns ofta behov av målare, snickare, rörmokare och elektriker. En av fördelarna med oss på Pensionärskraft är att vi har alla dessa hantverkare hos oss så vi kan ta hand om hela din köksrenovering och du slipper kontakt med flera olika hantverkare.

  Pensionärskraft är i grund och botten ett bemanningsbolag som anlitar pensionärer som gärna vill fortsätta inom sitt yrke. De har lång erfarenhet och goda kunskaper inom sitt område och vill fortsätta även efter pensionen för de tycker det är roligt.

  Ja, vi kan hjälpa till med personal över både tidsbegränsade uppdrag och längre bemanningsbehov. Kontakta oss och berätta mer om vad ni behöver så hittar vi en lösning.

  Ja, vi kan hjälpa dig att fodra om era fönster. Alla typer av fönsterrenovering kan vi hjälpa er med.

  Materialval sker oftast av eller i samråd med kunden. Vi arbetar medvetet för att främja miljön och minska klimatpåverkan varvid vi alltid kan vara behjälpliga med med miljövänliga alternativ.

  Vi försöker alltid hitta lösningar som passar er bäst. Av förklarliga orsaker är det inget vi alltid kan garantera, men löser oftast så båda parter är nöjda. Hör av er, så tittar vi på saken!

  Målare - Vad driver oss?

  När du som kund väljer att återkomma till oss eller anförtror fler olika uppdrag till oss blir vi genuint glada. Inget kvitto på god service är så bra som en återkommande kund.

  Vi vill att det är oss du tänker på nästa gång du letar målerifirma och målare. Eller på oss som företag med hantverkare som går till arbetet av glädje även efter pensionsåldern.

  Våra hantverkare och målare vill fortsätta att hjälpa dig. Än blir det inte några penslar på hyllan bara för att de fyllt år och har rätt till total fritid. Våra målare vill måla mer, alla väljer att gå till jobbet vilket syns på resultaten.

  Välkommen att kontakta oss för målare

  Du är alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert när du söker målare. För våra arbeten lämnar vi nöjd kund garanti, utför varje projekt av hög kvalitet och erbjuder ROT avdraget precis som andra företag gör.

  Låt oss hjälpa dig med måleri både inne och ute.

  Fler av våra tjänster

  Trädbeskärning, gräsklippning, lövkrattning, häckklippning, röjning av sly m.m.

  Städning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, storstädning , privat hemtjänst, hemservice m.m.

  Snickare, murare, matt- & golvläggare, takläggare, elektriker, tapetsering, rörmokare m.m.