Trädgårdshjälp

Anlita trädgårdsmästare med lång erfarenhet

Låt oss ta hand om din trädgård

Erfarenhet, flexibilitet och trygghet

När du behöver hjälp att göra din trädgård till områdets grönaste plats, då finns vi på Pensionärskraft med våra duktiga trädgårdsarbetare redo. Häll upp en kaffekopp och njut i din trädgård eller på er innergård efter att vi lämnat den i toppskick till er.

Vi hjälper dig med bland annat;

Trädgårdsskötsel, snöskottning, trädbeskärning, vattning & mycket mycket mer som du behöver hjälp med i trädgården. Kontakta oss så hittar vi rätt pensionär för ditt uppdrag. 

Trädgårdsskötsel
Trädbeskärning
Pensionärskraft
Trädgårdshjälp
Background image 01
Projects image 04
kratta löv
Projects image 05

Kontakta OSS

  Gröna fingrar och trädgårdshjälp

  Pensionärskraft har trädgårdshjälp så du kan få hjälp med trädgården när du själv inte har tid eller ork. Denna tjänst växer sig allt mer populär som anlitad tjänst hos oss. Vi gör din trädgård till din oas genom gräsklippning, planteringar, beskärningar, att rensa ogräs och lövkrattning. Det är du som kund som styr vad ni önskar få hjälp med er trädgård. Låt våra gröna fingrar ta hand om din trädgård så den blir till en plats du kan njuta av.

  Hur går det till?

  Maila oss så kontaktar vi dig och bokar tid!

  Maila oss

  Det blir inte enklare än att du skickar in en intresseanmälan (eller ringer ditt lokala kontor) och så kontaktar vi dig. 

  Besök

  Vi bokar in ett kostnadsfritt besök när det passar dig. Detta för att kunna göra en kostnadsbedömning av uppdraget. 

  Offert

  Vi lämnar en gratis offert på ditt önskade uppdrag. Därefter kommer vi tillsammans överens om när vi ska starta. 

  Tjänster som trädgårdshjälp

  När du anlitar arbetskraft genom oss löser vi dina trädgårdsproblem. Vi har pensionärer med specialist och allt-i-allo kompetens inom trädgård men framförallt med en passion för sitt yrke. Det finns ingen säsong eller grönska de inte bemästrar. Vi kan tar hand om allt som har med trädgården att göra och lite mer. 

  Nedan presenteras ett axplock av vad vi kan ta hand om i trädgården men vi kan göra mycket mer än så som exempelvis att rensa ogräs eller sköta om vattning av era växter. Står det ni önskar få hjälp med inte med? Maila eller ring oss så ska vi hitta rätt pensionär för ert uppdrag. 

  beskära träd

  Trädbeskärning

  Många vet att just trädbeskärning är viktigt att göra, det är så viktigt att det utövas som ett eget yrke. För frodiga träd, välmående trädgård och rik skörd, kontakta oss idag för att boka in den erfarenhet som dina träd förtjänar.

  kratta löv

  Lövkrattning

  Den återkommande sysslan att kratta löv, först njuter vi av lövens knoppande på våren, för att dra nytta av deras skugga under sommarens värme, för att åter njuta av den massiva färgpalett under hösten. Men sen kommer arbetet när de lagt sig som ett täcke över all växtlighet. Inga problem säger vi, vi tar hand om täcket i trädgården.

  klippa gräsmatta

  Gräsklippning

  Ett tungt jobb i trädgården är gräsklippning, idag finns det olika lösningar för att underlätta sin gräsklippning, men maskiner och robotar kan ännu inte utföra hela arbetet. Kantklippningar och slänter är med och ger helhetsbilden av din trädgård. Vi ger dig det där lilla extra med detaljerna som ingen maskin kan göra.

  klippa häck

  Häckklippning

  Intrycken som förmedlas av just en häck är mer än åskådaren förstår. En vårdad fin häck ger en harmonisk upplevelse medan en vildvuxen yvig häck ganska snabbt förstärker upplevelsen av ovårdat. Låt våra duktiga pensionärer rama in din trädgård genom häckklippning anpassad för din häck.

  slyröjning

  Röjning av sly

  Boka hjälp när du vill få bort vildvuxen sly som tar över där det inte är önskvärt. Vi hjälper dig inte bara att ta bort slyn, vi lokaliserar även slyns källa och informerar dig om den. Vår erfarenhet har hjälpt många att få ordning på spridningen av sly. Vi tar med de verktyg samt de maskiner som behövs.

  Trädgårdshjälp med RUT-avdrag. Hur fungerar det?

  I Sverige har vi möjlighet att göra ett skatteavdrag på arbetskostnaden av hushållsnära tjänster upp till 75.000kr/år.  Detta kallas för RUT-avdraget och innefattar max 50% av arbetskostnaden. Det finns en del regler kring RUT-avdraget vilka är viktiga att känna till för att veta om man är berättigad till detta. 

  Trädgårdshjälp genom oss är en tjänst som ingår i RUT-avdraget och sköts smidigt vid fakturering av oss som bemanningsföretag. 

  Behöver du hjälp med någon annan trädgårdstjänst?

  Fanns inte just den tjänst du söker hjälp med beskriven här? Inga problem. Vi  har trädgårdsmästare och allt-i-allo personer som kan mer och erbjuder hjälp för mer än lövkrattning. Kontakta oss så finner vi en lösning.

  • Anlägga trädgårdsland

  • Starta igång en kompost

  • Nyplanering eller anläggning av tomt, då har vi trädgårdsmästare med omfattande erfarenheter just för dig.

  • När trädgården förfallit och det är dags för en facelift.

  • Trädgårdstjänster som kräver maskiner, verktyg eller installationer

  • Snöskottning, sandning av trappor och uppfarter.

  • Kontakta oss så hjälper vi dig med inspiration!

  Vad kostar det att anlita trädgårdshjälp?

  Att anlita Pensionärskraft för trädgårdshjälp innebär konkurrenskraftigt pris utifrån andra aktörer. Vi erbjuder er många år av kunskap och erfarenhet till ett förmånligt pris. 

  Kontakta oss så får du en fri offert för just ditt uppdrag. 

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Varför Trädgårdshjälp via Pensionärskraft

  Många återkommande kunder ser vi som ett extra bra betyg och omdöme. För oss är alltid kunden och vad denne önskar i fokus.

  Många idag lever med tid som en bristvara, vi ger våra kunder mer tid till avkoppling, återhämtning och en trädgård skött från jord till blomma. Du får mer tid till det som livet erbjuder!

  Är du en glad pensionär och vill utföra trädgårdshjälp?

  Då har vi jobbet åt dig, sök jobb hos oss redan idag! På Pensionärskraft söker vi löpande kontakter med personer som brinner för sitt kunnande och som även efter pension vill utvecklas och bidra med sina gedigna kunskaper.

  Kontakta det kontor som finns närmast dig för att starta ett nytt kapitel i vardagen. Kom med i gemenskapen, vi ser fram emot att du hör av dig.

  Vanliga frågor om trädgårdshjälp

  Ja om ni önskar få hjälp med bortforsling av trädgårdsavfall kan vi hjälpa er med det. När vi bokar in en tjänst hos er så går vi igenom vilka delar ni önskar få hjälp med innan vi skickar er en offert. 

  Nej, den utrustning och de verktyg som vi kommer använda är vi försedda med när vi kommer så du behöver inte tänka på något mer än vad du önskar få gjort. 

  Ja absolut. Vi kommer överens om vad som ska göras vid bokning av tjänsten och därefter kan vi utföra uppdraget när det passar er. Och ni som kund behöver inte vara hemma under tiden vi utför arbetet.

  Vi har försäkringar som täcker ifall att någon olycka eller skada skulle uppstå under våra uppdrag. 

  Ja, vid det möte vi har där uppdraget formas kan vi komma överens om löpande avtal.

  Ja pensionärskraft som företag uppfyller kraven för RUT-avdrag. RUT-avdraget dras direkt på er faktura och därefter får ni besked från skatteverket där ni kan se hur mycket ni har kvar för innevarande period. 

  Ja vi kan hjälpa alla. Vi har både uppdrag för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar med mera. Våra pensionärer kan anlitas enstaka uppdrag, för löpande uppdrag eller som hjälp vid en period med behov av extra bemanning. 

  Fler av våra tjänster

  Hyr personal till både långa och korta uppdrag. 

  Städning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, storstädning , privat hemtjänst & hemservice.

  Målare, snickare, murare, elektriker, tapetsering, rörmokare och övriga tjänster.