Anlita någon med lång erfarenhet

bemanningsföretag

Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som hjälper företag och privatpersoner med bemanning. Tveka inte att kontakta oss om ni önskar hyra personal oavsett om det gäller ett kort eller långt uppdrag.

Kontakta OSS

  FÖRDELAR MED PENSIONÄRSKRAFT

  Och att anlita en pensionär. Vi brukar säga att vi erbjuder bemanning med kompetens och yrkeserfarenhet. Vi rekryterar personal till allt ifrån enkla uppdrag under begränsade perioder till att anordna bemanning av specialister på chefsnivå.

  Yrkeserfarenhet

  Vår personals yrkeserfarenhet borgar för att de har lätt för att passa in i nya organisationer och kommer bidra positivt direkt till ert företag.

  Motiverade

  Våra pensionärer arbetar inte därför att de måste utan för att de vill. Du får med andra ord självgående och motiverade medarbetare.

  Flexibilitet

  Vi kan tillsätta personal som jobbar någon timme i veckan till heltidsuppdrag över långa tidsperioder.

  Korta avtalstider

  Inga långa avtal eller bindningstider utan flexibel bemanning ut efter ert behov.

  Bemanning

  De företag som kontaktar oss blir inte sällan positivt överraskade när de inser vilken bred pool av kompetens och erfarenhet vi som bemanningsföretag kan erbjuda. Här följer några av de områden vi arbetar med bemanning:

  foretag

  Ekonomi & redovisning

  Redovisningsassistenter, löneadministriatörer, SRF konsulter, revisorer och andra roller inom ekonomi och redovisning med mera.

  Företagsbemanning i Karlstad

  Administration & kundsupport

  Kundtjänstrepresentanter, receptionister, administrativa assistenter, kontorstjänstemän och kontorister, vaktmästeritjänster och handyman med mera.

  Hantverkare & trädgård

  Målare, elektriker, snickare, trädgårdshjälp, grävmaskinister, bygg och projektledare, fastighetsskötare och med mera.

  privat

  Hem & Omsorg

  Ledsagare, äldreomsorg, hemtjänst, fönsterputsare, städare, förvaltare, vårdpersonal med mera.

  truckförare, lagerarbetare - bemanning stockholm

  Lager & industri

  Truckförare, maskinister, varumottagare, orderplockare, svetsare med mera.

  Listan kan i praktiken göras oändlig. Behöver du bemanna en tjänst? Tveka inte att kontakta oss. 

  Du kan välja att hyra en personal på timmar, del eller heltid inom i stort sett alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, chefer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, it-specialisiter, logistiker, inköpare, produktionspersonal och chefer.

  anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Pensionär som söker jobb?

  Många av de pensionärer som jobbar för oss säger att vi känns som ett litet företag trots att vi finns på många platser i Sverige. Förutom att du får ett socialt umgänge genom arbetsplatsen du jobbar på, kommer du känna dig som en del i vårt lag. Du får möjligheten till ett rikt socialt liv liksom att du får möjligheten till nya professionella utmaningar på den nivån du önskar via oss på Pensionärskraft.

  Det är en ynnest för oss att arbeta med människor som är motiverade att bidra till de arbetsplatser vi hyr ut personal till. Funderar du på om det här kan vara något för dig? Hör av dig. Inte sällan blir du som personal en mycket uppskattad medarbetare i och med att du bidrar med värdefull kunskap till arbetsplatsen, inte minst på grund av din branscherfarenhet och ditt kontaktnät inom branschen.

  Hur vi jobbar som bemanningsföretag?

  Oavsett om du är i behov av bemanning idag eller behöver tillsätta en tjänst i framtiden kan vi hjälpa dig att få rätt kompetens med lång erfarenhet. Utöver att hitta en pensionär med rätt bakgrund och erfarenhet är vår strategi att hitta en person som passar in i er företagskultur där både de och ni trivs med varandra.

  De flesta av våra medarbetare är före detta uppdragsgivare som blivit intresserade efter att anlitat oss. Vi tror och hoppas kunna erbjuda något unikt inom bemanning både i termer av flexibilitet och personal som genuint tycker det är roligt att gå till arbetet varje dag.

  Det är en ynnest för oss att arbeta med människor som är motiverade att bidra till de arbetsplatser vi hyr ut personal till. Funderar du på om det här kan vara något för dig? Hör av dig. Inte sällan blir du som personal en mycket uppskattad medarbetare i och med att du bidrar med värdefull kunskap till arbetsplatsen, inte minst på grund av din branscherfarenhet och ditt kontaktnät inom branschen.

  Anlita oss!
  close slider