Anlita en snickare med lång erfarenhet

Behöver du hjälp av en snickare?

Erfarenhet, flexibilitet och trygghet

Hos pensionärskraft kan du få hjälp av erfarna snickare som har lång erfarenhet av olika typer av snickeriarbeten. Våra snickare finns att anlita för både mindre och större arbeten i flera delar av Sverige.

Ibland uppstår behovet av en snickare oväntat och du behöver någon med rätt kompetens som kan hjälpa till med kort varsel. Ett fönster som går sönder, ett tak som börjar läcka, eller kanske har du köpt en ny tv som ska sättas upp?

I andra fall behövs någon som kan hjälpa till med regelbundet eller planerat underhåll. Funderar du på renovering av kök eller lägga nytt golv? Kanske är det dags för den där altanen till sommaren som du längtat efter?

Oavsett om du behöver hjälp med huset, lägenheten, stugan eller arbetsplatsen har vi snickare som har erfarenhet och kunskap för att utföra arbetet med hög kvalitet och i den omfattning du behöver.

Vi hjälper privatpersoner, företag, BRF:er och offentlig verksamhet i Stockholm med renoveringar och andra snickerier, stort som smått. Välkommen att kontakta pensionärskraft för hjälp med ditt projekt.

snickare
pensionärskraft snickare
målare nyproduktion

Kontakta OSS

  Vad kan en snickare hjälpa till med?

  Våra duktiga snickare kan hjälpa till med det allra mesta inom bygg och snickeri, både ute och inne. Behöver du renovera hela hemmet eller kanske enbart få upp den där hyllan som aldrig kommer på plats? Pensionärskraft finns att hyra både vid enstaka tillfällen och vid större byggprojekt och arbeten.

  Hur går det till?

  Maila oss så kontaktar vi dig och bokar tid!

  Maila oss

  Det blir inte enklare än att du skickar in en intresseanmälan (eller ringer ditt lokala kontor) och så kontaktar vi dig. 

  Besök

  Vi bokar in ett kostnadsfritt besök när det passar dig. Detta för att kunna göra en kostnadsbedömning av uppdraget. 

  Offert

  Vi lämnar en gratis offert på ditt önskade uppdrag. Därefter kommer vi tillsammans överens om när vi ska starta. 

  Exempel på arbeten som våra snickare utför

  Pensionärerna som jobbar hos oss är erfarna snickare. De har med sina många år i branschen samlat på sig kunskap och kreativa lösningar för de allra flesta situationer, stora som små. Vi kan hjälpa dig med ditt projekt oavsett om det är ett mindre eller större arbete. Våra erfarna snickare kan göra allt från att bygga en vägg till att uppföra ett attefallshus på tomten. Nedan ser ni några exempel på arbeten vi utför men det finns mycket mer våra snickare kan göra. 

  Kontakta oss om du söker efter snickare. Vi matchar er med en snickare som har den rätta kunskapen och erfarenheten för ert projekt. 

  snickare

  Altan, staket m.m.

  Vill du bygga något på din tomt? Då kan våra erfarna snickare hjälpa dig. De kan allt från bygga altan, renovera altan, bygga staket, byta panel till större jobb som planering av och arbete med tillbyggnader.

  målare nyproduktion

  Renovering

  Planerar ni en renovering? Oavsett om det är en liten renovering eller en helrenovering kan våra erfarna snickare i åta sig uppdraget.

  platsbyggd garderob - snickare

  Specialbyggda möbler

  Vill du ha en platsbyggd garberob? Inbyggd förvaring under trappan? Kontakta oss för fri offert på ditt projekt.

  montering möbler

  Montering

  Montering av köksinredning, garderober m.m

  Hjälp hela vägen

  Vill du att det ska bli rätt och bra från början? Våra duktiga snickare är med hela vägen så att du ska känna dig trygg med att du får bästa möjliga resultat.

  Våra snickare och hantverkare kan exempelvis hjälpa till med:

  • Planering och materialval
  • Beräkningar och materialinköp
  • Utförande och anpassningar längs vägen
  • Bortforsling av byggavfall

  Fördelarna med att anlita en snickare från Pensionärskraft

  För både oss på pensionärskraft och de som väljer att jobba hos oss är det viktigt med nöjda kunder och hög kvalitet. Med många års erfarenhet i branschen kommer en yrkesstolthet som märks av när pensionärerna som arbetar hos oss utför sitt arbete.

  Att ta hjälp av någon med mycket kompetens och kunskap gör dessutom att arbetet kan komma igång snabbt och våra snickare  kan arbeta självständigt för att se till att jobbet blir gjort på bästa sätt.

  De som jobbar hos oss gör inte det för att de måste utan för att de vill. De tycker att det är roligt att gå till jobbet! De väljer att fortsätta bidra med sin kunskap i arbetslivet istället för att lägga den på hyllan.

  Friheten att välja hur mycket och när de vill jobba gör att många pensionärer väljer att ansluta sig till oss. Det gör att vi kan erbjuda snickare med kort varsel som finns tillgänglig nära dig. Du får snabbt svar och slipper långa väntetider som annars kan ställa till med problem.

  Våra pensionärer står redo att hoppa in som vikarier, extra personal vid högsäsong eller som personal under en längre tid.

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Är du pensionär och vill arbeta som snickare hos oss?

  Vi söker alltid efter fler pensionärer som känner att de har mer att ge i yrkeslivet. Vi märker hur uppskattat det är att få hjälp av någon som har erfarenhet och tycker om sitt arbete och efterfrågan på pensionärer inom olika yrkesgrupper växer så det knakar.

  Fördelar

  Våra pensionärer upplever flera fördelar med att stanna kvar i eller återgå till arbetslivet. Hos oss har du möjlighet att själv bestämma hur mycket du vill arbeta samtidigt som du kan sätta guldkant på tillvaron med extra inkomst. Många uppskattar också att fortsätta hålla igång kroppen och den sociala biten som ett arbete innebär. Via pensionärskraft träffar du nya trevliga kollegor och möter kunder som uppskattar ditt arbete.

  Anmäl ditt intresse

  För att komma igång eller om du vill veta mer så är du varmt välkommen att kontakta ditt närmaste kontor. Berätta om dig själv och vad du vill arbeta med så hjälper vi dig att hitta något som passar.

  Vanliga frågor om snickare

  Priset för att anlita en snickare varierar beroende på vilken typ av arbete som ska utföras, tidsåtgång och vem du anlitar. Kontakta oss så ger vi dig en offert för kostnaden på ditt projekt.

  Vi har snickare med kompetens för olika uppdrag. Möbelsnickare, finsnickare, byggnadssnickare mm. Kontakta oss för att hitta just vad du behöver.

  Ja, våra snickare kan hjälpa dig med renovering av hemmets alla rum.

  Ja, vi erbjuder våra tjänster till såväl företag som privatpersoner, bostadsrättsföreningar och officiell verksamhet.
  Hos oss arbetar pensionärer med kunskap inom allt ifrån hantverkaryrken till administrativa yrken. Välkommen att höra av dig med dina önskemå så parar vi ihop dig med rätt pensionär.

  Fler av våra tjänster

  Hos pensionärskraft arbetar inte bara snickare, här finns kompetens från många yrkesgrupper. Hos oss kan du hyra exempelvis målare, vaktmästare, elektriker, rörmokare, trädgårdsskötsel, och mycket annat.

  Välkommen att kontakta oss med just dina behov och önskemål.

  Hyr personal till både långa och korta uppdrag. 

  Städning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, storstädning , privat hemtjänst & hemservice.

  Målare, snickare, murare, elektriker, tapetsering, rörmokare och övriga tjänster.