Snickare Danderyd

Är du pensionerad snickare i Danderyd?

Letar du efter en snickare Danderyd? Pensionärskraft är ett företag som jobbar med bemanning av ROT- och RUT-tjänster, som exempelvis snickare Danderyd. Vare sig du behöver få ett litet eller stort arbete utfört, så kan vi garantera att våra anställda har den erfarenhet och kompetens som behövs för att utföra den uppgift som ligger framför dem, då de har ett helt arbetsliv bakom sig.
Om du vill få arbetet utfört av en person som inte bara kan sitt arbete, utan också finner glädje i att kunna jobba på egna villkor vad gäller arbetstid och typ av uppdrag, så är just pensionerade yrkesmän mycket lämpade.

Pensionärskraft utför ROT-tjänster och hyr ur exv. Snickare Danderyd, men du kan också hyra in en handyman, elektriker eller målare. Letar du efter RUT-tjänster så utför vi också städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten. Behöver du hjälp på företaget hyr vi ut tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete. Eftersom våra pensionärer kan sitt arbete väl kan du lita på att våra tjänster är trygga och säkra. Det viktiga för oss är att våra kunder blir nöjda!
Om arbetslivet ligger som en önskedröm i ditt förflutna, och du nu gärna skulle vilja återvända för att på ett tillfredsställande sätt kunna fylla dina dagar som pensionär, så kan Pensionärskraft hjälpa dig tillbaka till en meningsfull sysselsättning. Eller har du efter en tids ledighet börjat tänka på ditt forna arbete som snickare Danderyd på ett nytt sätt och kanske trots ledighetens dragningskraft vill ha lite arbete att göra igen? Eller så kanske lite extra pengar vid sidan om pensionen låter lockande? Hur din situation än ser ut, har du här chansen att arbeta som snickare Danderyd under dina egna villkor, där du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta, och under vilka förutsättningar. Tveka inte att kontakta oss på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer om hur vi går tillväga.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider