Anlita vaktmästare med lång erfarenhet

Vaktmästare

till BRF:er, kontorshotell, skolor, med mera...

En vaktmästare är ofta den som fixar allt, de reparerar, sköter underhåll och ser till att allt fungerar som det ska. Bostadsrättsföreningar (BRFer), stora kontor, skolor, idrottshallar, kontor, förskolor, sjukhus, kyrkor, hotell med mera behöver en vaktmästare som håller koll på allt i lokalen och ser till att det fungerar som det ska. Det är därför du ibland även kan höra dem kallas för allt-i-allo men de kallas även ibland för fastighetsskötare eller handyman.

Hos oss hittar ni vaktmästare med lång erfarenhet och som kan fixa alla problem eller fel som kan uppstå i era lokaler och grönytor.

larmsystem
montering möbler
klippa gräsmatta
rörmokare
målare
underhåll fastighet

Kontakta OSS

  Vaktmästare BRF & kontor

  Vi har erfarna vaktmästare i till BRF eller kontor som kan komma till er på heltid eller enligt era önskemål. Oavsett om ni är i behov av en vaktmästare som har en fast dag i veckan som de kommer in eller en vaktmästare som finns tillgänglig alla dagar i veckan har vi den rätta för dig. 

  Inför varje uppdrag strävar vi efter att hitta en pensionär som har den rätta kunskapen för att kunna utföra uppdraget hos er. Om ni berättar till oss vad ni behöver för vaktmästare så hittar vi en pensionär som passar ert behov. Vi har vaktmästare med olika kunskaper och bakgrund.  

  Hur bokar jag en vaktmästare från Pensionärskraft?

  Maila oss så kontaktar vi dig och bokar tid!

  Vi finns på flera orter i Sverige och lättast att boka är via mail. Beskriv vad du behöver hjälp med och vad du önskar och vill att vi ska göra. Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för en genomgång av ert uppdrag och ger en fri offert för just ditt uppdrag.

  Ibland kan det krävas ett besök för att få en bättre bild av uppdragets omfattning eller utförande. Vi bokar då in ett besök när det passar er innan vi lämnar en offert så att vi kan ge er en så riktigt prisbild som möjligt. Vi arbetar alltid för att det ska vara en enkel och trygg upplevelse att anlita en handyman via oss.

  Maila oss

  Det blir inte enklare än att du skickar in en intresseanmälan (eller ringer ditt lokala kontor) så kontaktar vi dig. 

  Besök

  Vi bokar in ett kostnadsfritt besök när det passar dig. Detta för att kunna göra en kostnadsbedömning av uppdraget. 

  Offert

  Vi lämnar en gratis offert på ditt önskade uppdrag. Därefter kommer vi tillsammans överens om när vi ska starta. 

  Vad kan en vaktmästare i hjälpa dig med?

  Vi hjälper BRF:er, företag, föreningar och myndigheter att hitta en vaktmästare som har rätt erfarenhet för det uppdraget. 

  Vad en vaktmästare ska göra kan variera stort från företag till företag. Det är helt styrt efter vilket behov man har och vad som behöver bli gjort. Men överlag har ofta vaktmästaren en översyn av allt som ordnas med lokalerna och tillhörande tomt så även om vaktmästaren själv inte sköter trädgården kan det vara vaktmästaren som håller kontakten och ser till att trädgårdsskötseln blir gjord.

  Kontakta oss så går vi tillsammans igenom vad ni har för önskemål att er vaktmästare ska göra så matchar vi er med rätt pensionär för er.

  Våra vaktmästare i är kunniga och flexibla så de anpassar sina uppgifter utifrån vad som behöver göras. De har erfarenhet och vet vad som behöver göras. Här är några exempel på uppgifter som en vaktmästare kan göra men det finns många fler uppgifter som kan ingå i en vaktmästares arbete. 

  montering möbler

  Montering & demontering

  En vaktmästare kan montera möbler om ni behöver uppdatera kontoret eller demontera dem inför exempelvis en flytt och sedan montera igen på den nya platsen. .

  klippa gräsmatta

  Underhålla & fixa tomten

  Har ni en tomt kan även en vaktmästare se till att denna sköts och underhålls. Exempel på detta kan vara vattning, plantering, gräsklippning, häckklippning, snöröjning, sandning och sopning.

  larmsystem

  Hantera system

  En vaktmästare kan vara ansvarig för kort- och nyckelhantering, larmsystem, låssystem samt se till att annan teknisk utrustning fungerar.

  underhåll fastighet

  Underhåll av ex. fastigheter, lokaler, förråd etc.

  Detta kan innefatta allt från sophantering och renhållning till reparationer och byte av glödlampor.

  Boka en vaktmästare idag

  Få hjälp snabbt och enkelt genom att boka en vaktmästare i redan idag. Vi ger alltid fri offert på ert uppdrag och matchar den pensionär som passar bäst för just ert uppdrag. 

  Våra vaktmästare kan ni välja att anställa på heltid, deltid eller hyra in för de timmar som ni har behov av en vaktmästare. Vi är flexibla och utformar uppdraget utifrån era behov och önskemål. 

  Ni som kund bestämmer era behov och vi anpassar oss efter det. Är ni osäkra på hur mycket ni kommer att behöva en vaktmästare kan vi tillsammans komma fram till en lösning och testa om det fungerar bra.

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Lediga jobb som vaktmästare

  Är du pensionär och söker arbete som vaktmästare? Då kan du kontakta oss. Vi letar kontinuerligt efter nya pensionärer som vill fortsätta att arbeta.

  Välkommen med din ansökan redan idag!

  Vanliga frågor om vaktmästare

  Ja vi kan åta oss både enstaka uppdrag eller längre löpande uppdrag där ni är i behov av en vaktmästare lite då och då. Vid löpande uppdrag tar vi vanligen betalt per timme eller så kommer vi överens om en timbank per månad. Vilken typ av betalning ni önskar kommer vi tillsammans överens om innan uppdraget startar.

  Skillnaden mellan en vaktmästare och en fastighetsskötare är utbildningen. En fastighetsskötare behöver ha en yrkesutbildning. Däremot kan det i dagligt tal ofta pratas om en fastighetsskötare som en vaktmästare. 

  Handyman och vaktmästare kan användas för samma typ av tjänster men en skillnad är att man ibland använder handyman för en person som även hjälper privatpersoner medan en vaktmästare arbetar för ett företag eller en förening som exempelvis skolor, sjukhus eller kontorsbyggnader. 

  En vaktmästare eller som det även kan kallas allt-i-allo, fastighetsskötare eller handyman är som sagt en person som gör lite allt möjligt som behöver fixas eller ordnas i lokalen. Det kan vara allt från att byta en glödlampa till att ordna med låssystemet till företaget och se till att alla har fungerande nycklar eller brickor för att ta sig in i byggnaden. 

  Uppgifterna kan ofta ganska omfattande och de kan variera från dag till dag vad som behöver göras. Här är några uppgifter som ofta en vaktmästare har hand om. Dessa uppgifter kan dock variera stort beroende på företag.

  En vaktmästare finns i nästan alla större lokaler som skolor, sjukhus, kontorsbyggnader med mera. Det behövs någon som ser till att allt fungerar som det ska och att lokalen är hel, ren och helt enkelt fungerande.