Trädgårdshjälp Varberg

Hyr in trädgårdshjälp Varberg från Pensionärskraft

Är du en pensionär som gärna skulle vilja arbeta som trädgårdshjälp Varberg? Visst vore det kanske roligt att börja arbeta igen, för i livet efter arbetslivet kan synen på arbete ändras, och arbete kan kännas lockande på ett helt nytt sätt. Om det förhåller sig så att du efter en tids ledighet har börjat tänka på att arbeta med trädgårdshjälp Varberg, eller om du redan före pensionen visste att du egentligen aldrig ville sluta att arbeta alls, så kan vi på Pensionärskraft ge dig möjligheten att återgå till en rolig och meningsfull sysselsättning.
Det vi tror gör det mest lockande att arbeta hos oss är att du här kan arbeta efter dina egna behov och på dina villkor, vilket kan göra arbetet till ett rent nöje.
Hör gärna av dig till oss om du vill arbeta med trädgårdshjälp i Varberg, det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill komma i kontakt med oss.

Här på Pensionärskraft kan vi erbjuda trädgårdshjälp Varberg för både små och stora uppdrag, och med många års arbetsliv bakom sig kan vi med ett stort lugn intyga att våra anställda har den kompetens och den erfarenhet som fordras.
Vi är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster som handyman, snickare, elektriker och målare, och också tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete, och vi anställer pensionärer för att vi vill ta tillvara den kunskap och erfarenhet som pensionärer helt klart besitter.
Om du behöver trädgårdshjälp Varberg så kanske det vore dags att se fördelarna med att anlita en pensionär från Pensionärskraft! När du får trädgårdshjälp Varberg från Pensionärskraft får du inte bara arbetet utfört av en person som är mycket kunnig och har lång erfarenhet, utan du får också hjälp i trädgården av en person som kan ta del av fördelarna med att arbeta på egna villkor, både när det gäller arbetstid och typ av uppdrag, och det märks på resultatet!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider