Fastighetsskötsel pensionär

Fastighetsskötsel pensionär för bäst resultat

Om fastighetsskötsel pensionär är något du letar efter så har du hittat till rätt ställe! Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster av handyman, snickare, elektriker och målare, och företagstjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete.
Du kommer att märka att det finns stora fördelar med att anlita en fastighetsskötsel pensionär, och den främsta är att du kan vara säker på att få personal som är mycket skicklig inom sitt område efter att ha samlat erfarenheter under en lång tid. Dessutom får du en arbetskraft som har möjligheten att arbeta på egna villkor vad gäller arbetstid och typ av uppdrag, och därmed trivs bättre i sitt arbete.

Har du som har gått i pension funderat på att arbeta med fastighetsskötsel? Om ett trevligt arbete när och hur du vill känns lockande, och en lön vid sidan av pensionen skulle passa bra, kan vi på Pensionärskraft hjälpa dig få en meningsfull sysselsättning inom fastighetsskötsel pensionär.
Här på Pensionärskraft vill vi gärna att du hör av dig om du vill syssla med fastighetsskötsel som pensionär! Det vi har att erbjuda är möjligheten att arbeta precis så som det passar dig bäst, då du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta och när. Det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer.
Som fastighetsägare finns det möjligheter att få en fastighetsskötsel pensionär på stora eller små uppdrag, och vi kan lova att våra anställda har all den kompetens och erfarenhet som du kan begära. Våra tjänster är trygga och säkra då våra anställda verkligen kan sitt yrke. Det här betyder mycket för oss, för det viktigaste är att våra kunder blir nöjda!
Tveka nu inte att höra av dig till oss om de söker efter en fastighetsskötsel pensionär eller om du är en pensionär som vill arbeta! Vi hoppas få höra av dig snart!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!