Handyman Karlstad

Behöver du också hjälp av en handyman Karlstad?

Känner du att det finns vissa uppgifter i hemmet som du skulle vilja ha hjälp med? Kanske har du saker som behöver åtgärdas men som du inte riktigt tagit tag i för att du känner dig osäker. Då är det en handyman Karlstad du definitivt söker. Ja, du kan för allt del ha kunskapen men känner inte alls att du har intresset för att borra de där hålen i betongväggen eller sätta upp den där lampan som du så gärna skulle vilja dekorera ditt hem med. Lugn, handyman Karlstad fixar det likaväl som att ge sig upp på vinden för att ta bort ovälkomna fågelbo. Eller så behöver du någon som fixar ett hyllsystem i garaget så det över huvud taget går att ta sig in. Oavsett vad det är du vill ha hjälp med, där ditt behov styr, så är det handyman Karlstad som gör jobbet åt dig.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

Handyman Karlstad

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

  När du anlitar oss på pensionärskraft för handyman Karlstad får du så mycket mer än bara jobbet utfört. Kunder som anlitat oss säger ofta att vår personal är väldigt trevliga, har ett mjukt bemötande och inger ett stort förtroende. Vi tackar ödmjukast för de orden! Samtidigt tror vi oss ha en bred erfarenhet, inte bara av handyman Karlstad och övriga arbeten vi utför. Livserfarenheten gör att vi också kan ta människor på rätt sätt. Då blir resultatet som bäst och du som kund kanske vill anlita oss igen, varför inte för andra uppdrag än handyman Karlstad.

  Exempel på övriga tjänster vi utför är bla:

  • Städhjälp
  • Snickerier
  • Trädgårdshjälp
  • Målare
  • Hantverkare
  • Ledsagare

  Söker du någon annan form av tjänst så tipsar vi dig om att ändå höra av dig, då detta endast var ett axplock vad vi utför för arbetsuppgifter. Vi tar oss gärna an andra typer av jobb, bara vi har rätt kvinna eller man för uppgiften. Varmt välkommen, vi gör jobbet med glädje!

  Anlita oss!
  close slider