Handyman Vallentuna

Anlita handyman med lång erfarenhet

Handyman

Efterfrågan på tjänster av Handyman i Vallentuna ökar och vi har bemanningen. Handymans borrar, hänger tavlor, monterar möbler, sorterar och mycket mer åt både företag och privatpersoner. Våra duktiga handyman finns här för dig när ni behöver dem.

takläggare
snickare
rörmokare
målare
handyman
larmsystem
mattläggare golvläggare
montering möbler
vaktmästare

Kontakta OSS

  Vad är en Handyman?

  En handyman är din bästa resurs när du behöver hjälp i Vallentuna. Oavsett om det gäller mindre eller större projekt som du önskar få genomförda.

  Handyman är ett samlingsbegrepp för en händig person med breda kunskaper och erfarenheter som tillkommit genom år av utövande inom hantverksyrken. Erfarenhet är grunden till den kunskap som en handyman besitter.

  Många har genom åren tagit hjälp av vaktmästaren, utan att tänka på vad det egentligen innebär att vara vaktmästare. Våra Handymans är idag motsvarigheten, de är just den personen som ni behöver hjälp av för att fastigheten, föreningen eller hemmet ”bara” ska fungera.

  Hur bokar jag en Handyman från Pensionärskraft?

  Maila oss så kontaktar vi dig och bokar tid!

  Vi finns i hela Vallentuna och lättast att boka är via mail. Beskriv vad du behöver hjälp med och vad du önskar och vill att vi ska göra. Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för en genomgång av ert uppdrag och ger en fri offert för just ditt uppdrag.

  Ibland kan det krävas ett besök för att få en bättre bild av uppdragets omfattning eller utförande. Vi bokar då in ett besök när det passar er innan vi lämnar en offert så att vi kan ge er en så riktigt prisbild som möjligt. Vi arbetar alltid för att det ska vara en enkel och trygg upplevelse att anlita en handyman via oss.

  Maila oss

  Det blir inte enklare än att du skickar in en intresseanmälan (eller ringer ditt lokala kontor) så kontaktar vi dig. 

  Besök

  Vi bokar in ett kostnadsfritt besök när det passar dig. Detta för att kunna göra en kostnadsbedömning av uppdraget. 

  Offert

  Vi lämnar en gratis offert på ditt önskade uppdrag. Därefter kommer vi tillsammans överens om när vi ska starta. 

  Vad kan en handyman hjälpa dig med?

  Vi hjälper företag, privatpersoner, föreningar och myndigheter med tjänster inom exempelvis:

  Demontering eller montering av gamla och nya möbler för kontor eller dylikt.

  montering möbler

  Montering & demontering

  Ska ni till exempel omorganisera på kontoret eller möblerna i konferensdelen ska bytas ut? Då kan våra Handymans i Vallentuna hjälpa er genom hela processen. De kommer alltid utrustade för uppgiften och väl erfarna av montering av möbler, tavlor, hyllor och övrigt som hör inventarier till.

  snickare

  Unerhålla & fixa uteplatsen

  Är det dags att inreda uteplatsen med trägolv och planteringar, låt oss göra jobbet. Behöver trägolvet bytas eller är det dags för ny olja inför sommarsäsongen, många inser det bekväma i att ta hjälp av en handyman när man behöver. Få hjälp med att göra i ordning balkongen eller uteplatsen genom att boka en eller flera av våra handymans redan idag och få mer tid över till att socialisera och njuta av din fina uteplats.

  takläggare

  Renovera föreningens lusthus eller uthus

  Alltid är det något som behöver göras efter vinterns bitande kyla eller inför höstens regnskurar. Anlita en Handyman när ni behöver byta takpapp, rensa stuprännor eller fräscha upp föreningens lusthus, staket eller sandlåda.

  bortforsling dödsbo karlstad

  Transportering av restavfall

  Behöver ni en storstädning av förrådet, är det dags för en årliga städdagen i föreningen, eller kanske ni behöver tömma ett dödsbo? Då finns våra duktiga Handymans som kan hjälpa både med arbetet och att transportera bort det som ska slängas.

  underhåll fastighet

  Underhåll av ex. fastigheter, fritidshus etc.

  Professionella Handymans är exempel på personer med en bred kompetens och erfarenhet vilket krävs när det kommer till drift och underhåll av fastigheter och verksamheter. Erfarenhet får man med ålder, därför är det med stolthet vi kan stå konkurrenskraftiga och erbjuda våra tjänster mot konkurrenternas yngre arbetskraft.

  Boka en Handyman Vallentuna idag

  Få hjälp snabbt och enkelt genom att boka en Handyman i Vallentuna redan idag. Fri offert på alla uppdrag och rätt person till just det du behöver hjälp med.

  Vi har flera olika betalningsupplägg där du exempelvis kan välja ett fast pris för enstaka uppdrag eller en löpande fakturering per timme för ett längre samarbete. Fri offert lämnas på alla våra uppdrag med konkurrensmässiga priser för våra kunder utifrån de erfarenheter vi levererar.

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  En handyman gör allt det där som borde göras

  Ni vet när glödlampan går sönder på kontoret och någon borde byta den. Med en handyman på kontoret blir det gjort direkt utan diskussion om vems uppgift det är. 

  En handyman på kontoret eller i er BRF kan göra allt från mindre jobb som att se till att alla lampor har fungerande glödlampor till att måla om konferensrummet eller bygga den där altanen på utegården. 

  Våra handymans har varierande bakgrund och kunskap vilket gör att vi kan matcha er med en handyman som passar just era behov. Vi kan åta oss både löpande och kortare uppdrag. Kontakta oss så kommer vi överens om vad som passar just ert företag eller er BRF. 

  Jobba som handyman på Pensionärskraft

  Är du en pensionär och handyman i Vallentuna? Då ska du söka dig till oss på Pensionärskraft. Vi söker ständigt fler handymans som får vill fortsätta sin karriär. Större som mindre tjänster förekommer. Arbetsuppgifterna varierar och kan vara allt från möbelmontering till längre kontinuerliga arbeten på exempelvis kontor eller bostadsrättsföreningar.

  Många av våra kunder är återkommande vilket vi ser som ett gott kvitto. Vi kan se att både våra pensionärer och kunder är glada och nöjda vilket gör oss glada.

  Kontakta det kontor som finns närmast dig och påbörja gemenskapen i Pensionärskrafts glada gäng. När du ansluter dig till oss hjälper vi dig med kunduppdrag och du kommer ingå i vår enorma kunskapsbank som efterfrågas på marknaden.

  Välkommen redan idag med din ansökan!

  Vanliga frågor om handymans

  Ja vi kan åta oss både enstaka uppdrag eller längre löpande uppdrag där ni är i behov av en handyman lite då och då. Vid löpande uppdrag tar vi vanligen betalt per timme eller så kommer vi överens om en timbank per månad. Vilken typ av betalning ni önskar kommer vi tillsammans överens om innan uppdraget startar.

  Ja, vi tar med allt som behövs för att du ska få hjälp med ditt projekt.

  En hantverkare kan vara en handyman. En handyman är en som kan lite allt möjligt och en del är en hantverkare i grunden. Våra handyman är professionella och kunniga personer med lång livserfarenhet. De kan ha ett hantverksyrke som bakgrund. Övning skapar färdighet, och timmar av yrkesutövande ger resultat.

  Det enkla svaret är nej då inte alla våra handyman har dessa behörigheter. Sen finns det även handyman som är rörmokare eller elektriker i bakgrunden. Om våra handyman ser att uppdraget kräver en behörighet de inte besitter har vi inom Pensionärskraft andra pensionärer med rätt behörighet som kan genomföra detta moment. Alla våra arbeten utförs med garanti och vi ser till att inga uppdrag utförs av personen utan rätt kunskap eller behörighet.

  Handyman är ett samlingsbegrepp för någon som typiskt sätt har lång erfarenhet och är händing inom det mesta. Tänk dig alla de där sakerna som behöver fixas, allt från att byta glödlampor till montering av möbler eller bygga en altan. Där kan en handyman komma in och hjälpa till. Ofta använder man sig av en handyman när det är flera olika projekt som ska göras. Tex på kontor eller bostadsrättsföreningar kan man ha en handyman som fixar allt som behöver fixas.

  Då vi på pensionärskraft har ett stort nätverk av professionella pensionärer från olika yrkesgrupper kan en annan hantverkare tas in för att stötta ditt projekt om det kräver annan behörighet än din handyman besitter. Alla våra arbeten har även kundnöjdhets garanti.