målning av hhus

Målning av hus i Uddevalla

Bengt & Linda hade inte tid eller ork att måla om sitt älskade hus själva så dom tog in några offerter från olika företag och då fick vi äran att måla om deras hus. Tack för förtroendet!

Om det har blivit dags att måla om huset finns det en del saker att tänka på för att du ska få ett bra resultat. Att måla utomhus själv är inte svårt och du sparar pengar på att slippa anlita någon för jobbet. För ett hållbart och snyggt resultat krävs dock förarbete, bra material och kunskap om viktiga faktorer som påverkar när du målar utomhus.

Pensionärskraft har alltid arbetskraft att tillgå då vi tar tillvara på den kraft, kompetens och erfarenhet som dagens pensionärer bär på. Våra tjänster är trygga och säkra. Vi erbjuder tjänster med RUT och ROT. Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Därav kan ni vara garanterade att arbetet blir till er belåtenhet.

Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att vi håller vad vi lovar. Trygghet, säkerhet och enkelhet är vårt motto. Kontakta oss gärna för frågor om ditt nästa byggprojekt!

Anlita oss!
close slider