Bemaningsföretag

Anlita någon med lång erfarenhet

Bemanningsföretag

Både korta och långa uppdrag

Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som hjälper företag och privatpersoner med bemanning. Tveka inte att kontakta oss om ert företag önskar hyra personal oavsett om det gäller ett kort eller långt uppdrag. Vi har pensionärer inom många olika yrken som kan åta sig jobb på kort varsel men även längre uppdrag. 

Kontakta OSS

  FÖRDELAR MED PENSIONÄRSKRAFT

  Och att anlita en pensionär. Vi brukar säga att vi erbjuder bemanning med kompetens och yrkeserfarenhet. Vi rekryterar personal till allt ifrån enkla uppdrag under begränsade perioder till att anordna bemanning av specialister på chefsnivå.  

  Yrkeserfarenhet

  Vår personals yrkeserfarenhet borgar för att de har lätt för att passa in i nya organisationer och kommer bidra positivt direkt till ert företag.

  Motiverade

  Våra pensionärer arbetar inte därför att de måste utan för att de vill. Du får med andra ord självgående och motiverade medarbetare.

  Flexibilitet

  Vi kan tillsätta personal som jobbar någon timme i veckan till heltidsuppdrag över långa tidsperioder.

  Korta avtalstider

  Inga långa avtal eller bindningstider utan flexibel bemanning ut efter ert behov.

  Bemanning

  De företag som kontaktar oss blir inte sällan positivt överraskade när de inser vilken bred pool av kompetens och erfarenhet vi som bemanningsföretag har att erbjuda. När ni har ett ökat behöva av att hyra in personal eller vill täcka upp för en föräldraledighet eller sjukskrivning finns våra pensionärer redo att bli era nya medarbetare. Vi strävar alltid efter att hitta rätt kompetens och personlighet så att både ni och er nya medarbetare ska trivas. Här följer några av de områden vi arbetar med bemanning. Är inte ert område med nedan? Kontakta oss så kan vi hjälpa er att hitta rätt pensionär för att hyra in till ert företag. 

  foretag

  Ekonomi & redovisning

  Redovisningsassistenter, löneadministriatörer, SRF konsulter, revisorer och andra roller inom ekonomi och redovisning med mera.

  Företagsbemanning i Karlstad

  Administration & kundsupport

  Kundtjänstrepresentanter, receptionister, administrativa assistenter, kontorstjänstemän och kontorister, vaktmästeritjänster och handyman med mera.

  Hantverkare & trädgård

  Målare, elektriker, snickare, trädgårdshjälp, grävmaskinister, bygg och projektledare, fastighetsskötare och med mera.

  privat

  Hem & Omsorg

  Ledsagare, äldreomsorg, hemtjänst, fönsterputsare, städare, förvaltare, vårdpersonal med mera.

  truckförare, lagerarbetare - bemanning stockholm

  Lager & industri

  Truckförare, maskinister, varumottagare, orderplockare, svetsare med mera.

  Listan kan i praktiken göras oändlig. Behöver du hyra personal för en tjänst? Tveka inte att kontakta oss

  Du kan välja att hyra in personal på timmar, del eller heltid inom i stort sett alla tjänsteområden. Vi hyr ut ekonomer, chefer, marknadsförare, HR- och lönespecialister, kundtjänstmedarbetare, receptionister, administratörer, it-specialisiter, logistiker, inköpare, produktionspersonal och chefer.

  Behöver ni hitta ny personal

  Vi hjälper många företag när de är i behov av nya medarbetare under både kortare och längre uppdrag. När ni är i behov av att hitta någon som kan täcka upp för en anställd som är på föräldraledighet eller sjukskriven kan vi hjälpa er med rätt kompetens under hela perioden. Oavsett varför ni är i behov av att hitta extra bemanning till ert företag så har vi många pensionärer med gedigen kunskap som kan täcka upp. Hos pensionärskraft har vi pensionärer inom många olika yrkeskategorier så att vi kan täcka upp flera olika typer av jobb. 

  Är ert företag i behov av bemmaning och rekrytering? Kontakta oss på pensionärskraft så kan vi hjälpa er att hitta någon som kan uppfylla era behov. 

  Fördelar med att hyra in en pensionär

  Ni kanske tänker varför ska jag hyra in en pensionär till mitt företag istället för någon yngre? En av de främsta anledningarna är att du får någon med mycket kompetens och kunskap så att de snabbt kan sätta sig in i arbetet hos er när ni hyr in en pensionär. Detta gör att upplärningsprocessen blir kortare och ni snabbt kan komma igång med allt jobb. 

  Dessutom är det så att våra pensionärer väljer att fortsätta arbeta för att de tycker att det är så roligt att gå till jobbet. Ni får därför någon som är motiverad och ivrig att sätta igång. 

  Vi har ett stort nätverk av pensionärer över hela landet. Det gör att vi snabbt kan täcka upp när ni är i behov att hitta bemanning både kortsiktigt och långsiktigt. Våra pensionärer står redo att hoppa in som vikarier, extra personal vid högsäsong eller som personal under en längre tid. 

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Pensionär som söker jobb?

  Många av de pensionärer som jobbar för oss säger att vi känns som ett litet företag trots att vi finns på många platser i Sverige. Förutom att du får ett socialt umgänge genom arbetsplatsen du jobbar på, kommer du känna dig som en del i vårt lag. Du får möjligheten till ett rikt socialt liv samtidigt som du får möjligheten till nya professionella utmaningar på den nivån du önskar via oss på Pensionärskraft.

  Det är en ynnest för oss att arbeta med människor som är motiverade att bidra till de arbetsplatser vi hyr ut personal till. Funderar du på om det här kan vara något för dig? Hör av dig. Inte sällan blir du som personal en mycket uppskattad medarbetare i och med att du bidrar med värdefull kunskap till arbetsplatsen, inte minst på grund av din branscherfarenhet och ditt kontaktnät inom branschen.

  Hur vi jobbar som bemanningsföretag?

  Oavsett om du är i behov av bemanning idag eller behöver hyra personal för att tillsätta en tjänst i framtiden kan vi hjälpa dig att få rätt kompetens med lång erfarenhet. Utöver att hitta en pensionär med rätt bakgrund och erfarenhet är vår strategi att hitta rätt person som passar in i er företagskultur där både de och ni trivs med varandra.

  De flesta av våra medarbetare är före detta uppdragsgivare som blivit intresserade efter att anlitat oss. Vi tror och hoppas kunna erbjuda något unikt inom bemanning både i termer av flexibilitet och personal som genuint tycker det är roligt att gå till arbetet varje dag.

  Det är en ynnest för oss att arbeta med människor som är motiverade att bidra till de arbetsplatser vi hyr ut personal till. Funderar du på om det här kan vara något för dig? Hör av dig. Inte sällan blir du som personal en mycket uppskattad medarbetare i och med att du bidrar med värdefull kunskap till arbetsplatsen, inte minst på grund av din branscherfarenhet och ditt kontaktnät inom branschen.

  Fler av våra tjänster

  Trädbeskärning, gräsklippning, lövkrattning, häckklippning, röjning av sly m.m.

  Städning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, storstädning , privat hemtjänst, hemservice m.m.

  Målare, snickare, murare, matt- & golvläggare, takläggare, elektriker, tapetsering, rörmokare m.m.