Bemanningsföretag vaktmästare

Bemanningsföretag vaktmästare för pensionärer

Om du söker bemanningsföretag vaktmästare så kanske vi kan hjälpa dig att se vinsterna med att hyra in en pensionerad vaktmästare från oss! Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som anlitar bl.a. pensionerade vaktmästare, men även tillhandahåller tjänster inom fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete, samt ROT-tjänster som elektriker, snickare, handyman och målare och RUT-tjänster som städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten. Allt detta med pensionärer i fokus, för vi vill tillvarata den kompetens och erfarenhet som pensionärer utan tvekan besitter.

Det är inte helt ovanligt att man som pensionär efter en tid börjar sakna sitt gamla arbete men de invanda rutiner som ingår, och att man vill känna att man gör något meningsfullt för samhället och sig själv. Sen finns det ju många som vet detta redan innan de går i pension, och inte vill sluta över huvud taget. Om de då får jobb via Pensionärskraft får de inte bara en trevlig sysselsättning, utan de kan också fritt välja själva hur mycket de ska arbeta och när.

Som anställd hos Pensionärskraft bemanningsföretag vaktmästare kan man som pensionär höja sin levnadsstandard och samtidigt känna den tillfredsställelse som arbete ger.

Men hjälp av bemanningsföretag vaktmästare för pensionärer kan du få både små och stora arbeten gjorda, och som kund kan du lita på att du får arbetet utfört av en erfaren person. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda, så våra tjänster trygga och säkra.

När du hyr in bemanningsföretag vaktmästare från Pensionärskraft kan du vara trygg med att du får kompetent och erfaren arbetskraft. Och du som pensionär som inte vet vad du ska göra med tiden på dagarna och funderar på att bli en del av bemanningsföretag vaktmästare kan av oss få en givande sysselsättning i precis den grad du själv önskar!

Så hör gärna av dig till oss redan idag! På pensionärskraft.se kan du läsa mer och få veta hur du kommer i kontakt med oss.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider