Anlita hantverkare med lång erfarenhet

Hantverkare

Behöver du en hantverkare? Vi har snickare, målare, rörmokare, takläggare, golvläggare och murare. Vi på Pensionärskraft erbjuder gedigna kunskaper inom dessa hantverksyrken. Med flera års branschvana står vi för kunskap, trygghet och erfarenhet.

Har du funderingar på att börja renovera i ditt hus eller lägenhet? Våra pensionärer kan fixa allt från tak till golv. 

takläggare
snickare
rörmokare
målare
murare
mattläggare golvläggare

Kontakta OSS

  Fördelar med hantverkare från
  Pensionärskraft

  I vårt företag finns dom som vill gå till arbetet istället för att lägga kunskapen på hyllan. Vill du hitta någon med erfarenhet till ditt bygg jobb har du hittat helt rätt. Våra pensionärer kommer att använda sin tidigare erfarenhet för att erbjuda er den bästa tjänsten. Vi kan visa vårt goda arbete genom de fina omdömen vi har fått från tidigare kunder.

  Våra hantverkare utför sina arbeten med yrkesstolthet, trygghet och rätta behörigheterna för varje yrkesinriktning. Då vi har många olika kategorier av tjänst vi kan erbjuda kan vi ta hand om hela ert projekt från start till klart. Till exempel kan vi inte bara laga ert tak utan även fixa städningen efteråt. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.  

  Behöver du en hantverkare

  Välkommen att kontakta oss redan idag. Hos oss kan du välja att hyra hantverkare på timmar, del eller heltid, till små eller stor projekt. Vi har snickare, målare, rörmokare, takläggare, murare, golv och mattläggare. Vi erbjuder även projektledare, förmän och chef/ledarskap inom produktion. Vi erbjuder en flexibilitet både till privatpersoner och företag som få förmodligen kan matcha.

  snickare

  Snickare

  Våra duktiga erfarna snickare tar hand om renoveringar inom badrum, kök, altaner, isolering eller det du önskar att de utför just hos dig. Vi finns med från början till slut och hjälper dig med materialinköp, beräkningar, utförande och bortforsling av byggavfall.

  målare

  Målare

  Med stor yrkesstolthet och kompetens utför våra målare projekt både åt företag, privatpersoner och BRF:er. Det kan vara fasadmålning, renovering, tapetsering, eller nyproduktioner. Tillsammans har våra målare många års erfarenhet och trygghet i yrket.

  mattläggare golvläggare

  Matt & golvläggare

  Golvslipning, mattläggning, renovering eller till och utbyggnad, vi har hantverkarna du behöver. Våra golvläggare kan sina verktyg och material utan och innan.

  takläggare

  Takläggare

  Anlita erfarna takläggare för alla former av takrenoveringar, byten av takpannor, utbyggnad eller behov av utlåtande och inspektion.

  elektriker

  Elektriker

  Våra auktoriserade elektriker hjälper stora och små kunder med tjänster inom all form av elinstallationer. Nyinstallationer, konsultuppdrag, fasadbelysning driftsättning av anläggningar och renoveringar är bara lite av det vi kan erbjuda.

  rörmokare

  Rörmokare

  Vi har kunniga rörmokare som hjälper dig när du behöver rätt person för ditt projekt. Våra rörmokare är behöriga och auktoriserade efter branschens regler och krav. Badrum, kök, rörservice, tvätt och diskmaskinsinstallationer vi har hantverkarna till VVS och avloppsjobb.

  murare

  Murare

  Med flera års erfarenhet och utövande kan våra murare i stort sett mura det du just specifikt efterfrågar. De hjälper dig med fasadrenoveringar av putsfasader, murning av husgrunder, poolprojektet eller stödmuren i sluttningar.

  Välkommen att kontakta oss för hantverkare

  Hantverkare för större, mindre, längre eller kortare uppdrag erbjuder vi. Både för företag och privatpersoner. Vi lämnar offerter för samtliga yrkesgrupper och du är alltid välkommen att höra av dig till oss med ditt projekt, även vid behov av konsultation. 

  Hitta hjälp till ditt byggprojekt 2023

  Vi är ett företag med pensionärer som vill fortsätta arbeta med det de kan. När ni tar hjälp av våra pensionärer för ert hantverk eller bygg projekt får ni någon som har lång erfarenhet och stort kunnande som hantverkare. Är ni intresserade av att att anlita våra pensionärer ger vi er alltid offerter på arbetet innan start. När ni tagit ställning till våra offerter bestämmer vi tillsammans när arbetet ska börja. 

  Anlita någon som har erfarenhet

  Våra erfarna pensionärer hjälper både företag och privatpersoner. 

  Tillsammans med dig står vi redo för nästa projekt

  Vi har yrkeskunniga inom ett brett område och kan bemanna hela ditt projekt. Hos oss kan ni hitta allt från projektledare som tar din idé och gör den till verklighet till hantverkare som utför uppdragen. Våra hantverkare kan både åta sig stora och små jobb. Önskar ni så har vi även de som kan ta hand om städning eller hjälpa med inredning när renoveringen är klar. Det är du som kund som bestämmer hur du vill att arbetet ska bli utfört och vilken dag ni önskar starta.  

  Vunnit en stor upphandling

  Har du vunnit en stor upphandling av ett projekt? Gratulerar säger vi till det men även för att du hittat oss. Pensionärskraft bistår gärna med arbetskraft till det uppdraget som du vunnit men kanske saknar rätt bemanning för. I dessa tider kan det vara svårt att veta om du ska anställa fler i företaget eller tacka nej till ett projekt som kan bli för stort. Gör inte det! Hyr in hantverkare för den del som du behöver av oss. Pensionärskraft finns här med både erfarenhet och rätt kompetens redo för dig.

  Handyman eller handywomen

  En äkta handyman eller handywomen då pratar vi erfarna personer som brinner för att hjälpa till så till den grad att de väljer att fortsätta sitt arbete förbi pensionsåldern istället för att lägga verktygen och erfarenheten på hyllan. Pensionärskraft har samlat dessa hantverkare här åt dig för att underlätta. En handyman kan arbeta inom ett område eller flera beroende på era behov. 

  Är du pensionerad hantverkare och söker uppdrag?

  Pensionärskraft söker löpande hantverkare som brinner för sitt yrke och vill fortsätta ge av sin erfarenhet och kunskap till kollegor och kunder även efter pension men med mer frihet. Du kan själv önska omfattning av uppdrag och vilken form av uppdrag du vill utöva. Lite mer frihet än innan kanske. Det är guldkanten man får när man arbetar hos oss.

  Du är mer än välkommen att kontakta oss, ett företag som gärna tar del av just den erfarenhet som du har samlat ihop under åren. Vi värdesätter din kunskapsbank och kommer matcha dig med jobb utifrån dina och kundernas önskemål.

  Fler av våra tjänster

  Trädbeskärning, gräsklippning, lövkrattning, häckklippning, röjning av sly m.m.

  Städning, hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, storstädning , privat hemtjänst, hemservice m.m.

  Hyr personal till både korta och långa uppdrag.