Background image 01

Höststäda i trädgården

Under höstmånaderna september och oktober är det hög tid att höststäda och förbereda trädgården inför vintern. Hösten är faktiskt den allra bästa tiden för att plantera nya växter. Allt man vill ska blomma på våren ska ned i jorden under hösten. Det gäller exempelvis bärbuskar, fruktträd och vårblommande lökar som krokusar och pärlhyacint. Hösten är dessutom en utmärkt tid för att föröka sina växter. Gräv upp dina perenner och slå en spade i mitten så har du två växter till nästa år. Enkelt och effektivt.

En hel del av höststädningen faktiskt passar bättre att göra till våren men många saker görs med fördel på hösten

Plantera nya växter, Ta hand om gräsmattan & Trädbeskärning

Pensionärskraft har alltid arbetskraft att tillgå då vi tar tillvara på den kraft, kompetens och erfarenhet som dagens pensionärer bär på. Våra tjänster är trygga och säkra. Vi erbjuder tjänster med RUT och ROT. Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Därav kan ni vara garanterade att arbetet blir till er belåtenhet.

Som kund hos oss kan du alltid vara säker på att vi håller vad vi lovar. Trygghet, säkerhet och enkelhet är vårt motto. Kontakta oss gärna för frågor eller boka tid för höststädning i trädgården!