Hyra vaktmästare

Hyra vaktmästare eller bli hyrd som vaktmästare?

Om du behöver hyra vaktmästare så kanske det vore dags att se fördelarna med att anlita en pensionär från Pensionärskraft! Vi är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbeten och ledsagararbeten, ROT-tjänster som handyman, snickare, elektriker och målare, och också tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete, och vi anställer pensionärer för att vi vill ta tillvara den kunskap och erfarenhet som pensionärer har.

Från oss på Pensionärskraft kan du hyra vaktmästare för både små och stora uppdrag, och med många års arbetsliv bakom sig kan vi lugnt säga att våra anställda har den kompetens och den erfarenhet som fordras.
När du vill hyra vaktmästare från Pensionärskraft får du arbetet utfört av en person som är skicklig i sitt yrke och har lång erfarenhet.

Det märks också i kvaliteten på arbetet att det görs av en vaktmästare som kan ta del av fördelarna med att arbeta på egna villkor, både när det gäller arbetstid och typ av uppdrag!
Är du en av många pensionärer som känner att det vore roligt att arbeta igen? I livet efter arbetslivet kan synen på arbete ändras, och arbete kan kännas lockande på ett helt nytt sätt. Om du vill hjälpa företag som behöver hyra vaktmästare, och känner att du saknar de sociala kontraker och den tillfredsställelse som arbete ger, så kan vi på Pensionärskraft ge dig möjligheten att återgå till en rolig och meningsfull sysselsättning.
En viktig fördel med att arbeta hos oss är att du kan arbeta efter dina egna behov och på dina villkor, vilket kan göra arbetet till ett rent nöje. Hör gärna av dig till oss om du vill hjälpa dem som behöver hyra en vaktmästare, det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill komma i kontakt med oss.
Så vare sig du behöver hyra vaktmästare, eller är en pensionär som vill återgå till arbete, så hoppas vi få höra av dig snart!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

 

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!