Ledsagare Malmö

Är du pensionerad ledsagare i Malmö?

Är ledsagare Malmö något du letar efter? Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som kan tillmötesgå ditt behov av ledsagare Malmö och även flera andra ROT- och RUT-tjänster. Eftersom våra anställda har ett långt arbetsliv bakom sig kan vi lugnt påstå att de har den erfarenhet och kompetens som du letar efter, vare sig det handlar om ett stort eller litet uppdrag. Den stora fördelen med att anställa en pensionär är att du inte bara får arbetet som ledsagare Malmö utfört av en person som är mycket skicklig i sitt arbete, utan att du också får en person som kan finna glädje i att kunna jobba på egna villkor, både vad gäller arbetstid och typ av uppdrag. Pensionärskraft utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster inom yrken som handyman, snickare, elektriker och målare, och också tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete.

Eftersom våra pensionärer kan sitt arbete väl kan du lita på att våra tjänster är trygga och säkra. Det är mycket viktigt för oss är att våra kunder blir nöjda!
Det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer.
När arbete inte längre är ett måste kan det lätt förvandlas till ett “skulle vilja”. Om du exempelvis har varit pensionerad ett tag och börjar tänka på ditt yrke som ledsagare Malmö med en önskan att gå tillbaka, eller om du är den typ av person som fann stor mening med livet i ditt arbete, och nu inte hittar något tillfredsställande sätt att fylla dina dagar som pensionär med, så kan Pensionärskraft hjälpa dig tillbaka till en meningsfull sysselsättning. Eller så kanske lite extra pengar vid sidan om pensionen låter lockande? I vilket fall som helst, så tar vi på Pensionärskraft gärna emot nya anställda, så tveka inte att höra av dig! Här har du möjligheten att arbeta som ledsagare Malmö under fria förutsättningar, där du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta och när.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider