Pensionärs bemanning

Pensionärs bemanning ger bra kvalitet på utfört arbete

Välkommen till Pensionärskraft, ett bemanningsföretag som sysslar med pensionärs bemanning i Sverige. Vi kan erbjuda tjänster inom området ROT, som elektriker, snickare, handyman och målare, men även RUT-tjänster i form av städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten.
Om det är företagstjänster du letar efter, så hyr vi ut exv. vaktmästare, fastighetsstädare, kontorsarbetare och verkstadsarbetare. Att hyra in arbetskraft i form av pensionärs bemanning innebär att du kan vara säker på att få kompetent och erfaren arbetskraft.

Vi är väl medvetna om att man som pensionär kan komma att vilja gå tillbaka till arbete efter en tids ledighet, och att det även händer att många tvekar att gå i pension från första början, då de vet att arbete gör livet mer värdefullt. Dock har man som pensionär den förmånen att man bättre kan styra hur mycket man arbetar.

Här fyller Pensionärskraft med sin pensionärs bemanning en viktig funktion, och ger möjligheter för pensionärer att arbeta på sina egna villkor samtidigt de känner att de sysslar med något som är meningsfullt. Som anställd hos oss kan du arbeta mycket eller lite, känna tillfredsställelsen som arbete ger och samtidigt höja din egen levnadsstandard.

Både små och stora arbeten kan bli gjorda av oss på Pensionärskraft, och som kund kan du med pensionärs bemanning lita på att du får arbetet utfört av en erfaren person. Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda, så våra tjänster trygga och säkra. Att ta vara på den kompetens och erfarenhet som pensionärer bär på efter år av arbete tycker vi är en utmärkt idé, speciellt om det är viktigt att få ett arbete väl utfört, för det märks på kvaliteten i arbetet när personalen trivs.

Om du som pensionär funderar på att bli en del av pensionärs bemanning, kan vi på Pensionärskraft hjälpa dig att få en meningsfull sysselsättning i precis den grad du själv önskar. Så hör gärna av dig till oss redan idag! På pensionärskraft.se kan du läsa mer och få veta hur du kommer i kontakt med oss.

Läs mer här om vad det innebär att arbeta hos oss.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!