Snickerier Stenungsund

Mer än bara städhjälp Stenungsund

Ska du renovera och göra om hemma? Eller så tänker du göra något mer omfattande som att kanske bygga ett garage eller sätta upp en Friggebod på trädgården. Känner du att du vill ha hjälp med det och söker snickerier Stenungsund som både är noggranna, vet vad de som fackmän sysslar med och som dessutom har många års arbetslivserfarenhet av att vara snickerier Stenungsund, så bör du läsa vidare. Både privatpersoner och företag har fått upp ögonen för oss på Pensionärkraft och anlitar oss allt oftare, roligt tycker vi- stort tack! Undrar du över om vi utför arbeten som du kan använda rut- eller rotavdrag för så är svaret ja. Tänk däremot på innan att du har tjänat och betalat tillräckligt med skatt under inkomståret. Läs gärna mer om det på skatteverket så du försäkrar dig. Åter till snickerier Stenungsund, vi kan vår sak och tummar inte på kvalitét!

Snickerier Stenungsund

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

  När du anlitar oss på pensionärskraft för snickerier Stenungsund får du så mycket mer än bara jobbet utfört. Kunder som anlitat oss säger ofta att vår personal är väldigt trevliga, har ett mjukt bemötande och inger ett stort förtroende. Vi tackar ödmjukast för de orden! Samtidigt tror vi oss ha en bred erfarenhet, inte bara av snickerier Stenungsund och övriga arbeten vi utför. Livserfarenheten gör att vi också kan ta människor. Då blir resultatet som bäst och du som kund kanske vill anlita oss igen, varför inte för andra uppdrag än snickerier Stenungsund.

  Exempel på övriga tjänster vi utför är bl.a.:

  • Städhjälp
  • Trädgårdshjälp
  • Målare
  • Hantverkare
  • Ledsagare
  • Byggföretag
  • Handyman

  Söker du någon annan form av tjänst så tipsar vi dig om att ändå höra av dig, då detta endast var ett axplock vad vi utför för arbetsuppgifter. Vi tar oss gärna an andra typer av jobb, bara vi har rätt kvinna eller man för uppgiften. Varmt välkommen, vi gör jobbet med glädje!