Städhjälp Malmö pensionär

Arbeta som Städhjälp Malmö pensionär

På jakt efter städhjälp Malmö pensionär? Det finns stora fördelar med att anlita en pensionär, som till exempel att din städhjälp kan sitt yrke mycket väl efter att ha samlat erfarenheter under ett helt arbetsliv. En pensionär har möjligheten att arbeta på egna villkor vad gäller arbetstid och typ av uppdrag, så när arbetet blir en frihet snarare än ett måste, så blir arbetet med stor sannolikhet bättre utfört!
Pensionärskraft är ett bemanningsföretag som utför RUT-tjänster såsom städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten, ROT-tjänster som handyman, snickare, elektriker och målare, och också tjänster inom vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete. Allt detta med pensionärer i fokus, för vi vill tillvarata den kompetens och erfarenhet som pensionärer för med sig.

Du kan få en städhjälp Malmö pensionär på stora eller små uppdrag, och vi kan lova att våra anställda har all den kompetens och erfarenhet som du kan begära. Våra tjänster är trygga och säkra då våra anställda verkligen kan sitt yrke. Det här betyder mycket för oss, för det är viktigt att våra kunder blir nöjda!
Är du en pensionär som känner att det vore roligt att arbeta igen? Känns arbete som städhjälp Malmö pensionär underligt lockande efter en tids ledighet? Om det är så, och om en lön vid sidan av pensionen skulle passa bra, kan vi på Pensionärskraft hjälpa dig få en meningsfull sysselsättning som städhjälp Malmö pensionär. Du kan arbeta helt under de förutsättningar du själv väljer.
Så tveka inte att höra av dig! Här har du möjligheten att arbeta precis så som det passar dig bäst, då du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta och när. Det finns mer information på pensionärskraft.se om du har några frågor eller vill veta mer.
Om du söker efter en städhjälp Malmö pensionär, eller är en själv och är på jakt efter en rolig sysselsättning, hoppas vi att du kontaktar oss!

 

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider