Handyman Malmö

Är du pensionerad handyman i Malmö?

Letar du efter en handyman Malmö? Pensionärskraft är ett företag som jobbar med bemanning av ROT- och RUT-tjänster, som exempelvis handyman Malmö. Vare sig du behöver få ett litet eller stort arbete utfört, så kan vi garantera att våra anställda har den erfarenhet och kompetens som behövs för att utföra den uppgift som ligger framför dem, då de har ett långt arbetsliv bakom sig. Genom att anställa en pensionär får du arbetet utfört av en person som inte bara kan sitt arbete, utan också finner glädje i att kunna jobba på egna villkor vad gäller arbetstid och typ av uppdrag. Pensionärskraft utför ROT-tjänster såsom handyman, men också snickare, elektriker och målare.

Letar du efter RUT-tjänster så utför vi också städ-, trädgårds-, husarbete och ledsagararbeten. Några andra områden vi hyr ut tjänster inom är vaktmästeri, fastighetsstädning, kontorsarbete och verkstadsarbete. Eftersom våra pensionärer kan sitt arbete väl kan du lita på att våra tjänster är trygga och säkra. Det viktiga för oss är att våra kunder blir nöjda!
Om du är den typ av person som fann stor mening med livet i ditt arbete, och nu inte hittar något tillfredsställande sätt att fylla dina dagar som pensionär med, så kan Pensionärskraft hjälpa dig tillbaka till en meningsfull sysselsättning. Eller har du varit ledig ett tag och börjar tänka på ditt forna arbete som handyman Malmö på ett nytt sätt och kanske med en viss längtan tillbaka? Eller så kanske lite extra pengar vid sidan om pensionen låter lockande? Hur din situation än ser ut, har du här chansen att arbeta som handyman Malmö under fria förutsättningar, där du själv får bestämma hur mycket du vill arbeta, och under vilka villkor. Tveka inte att kontakta oss på pensionärskraft.se om du har några frågor och vill veta mer om hur vi går tillväga.

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

 

Följ oss gärna på Facebook eller kontakta ditt lokala kontor!

    Anlita oss!
    close slider